Welkom bij De Haagse Beveiliging

Standaard verzending

Bij ons worden alle standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Zo worden alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden gedaan de eerst volgende werkdag geleverd (tenzij anders aangegeven). Bij een Pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van PostNL in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. 

 

Niet thuis
Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.

Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:

Bezorging op een andere dag.
Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.

 

Bezorgadres
Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je de optie Bezorgen op een ander adres kiezen. 

 

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €200,- wordt een standaard verzendbijdrage van €6,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €200,- is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.

  • sub-totaal
  • Btw (21%)
  • totaal